ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΣΜ PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος 2012 06:58

Συνάδελφοι, αύριο στις 11.00 με την ευκαιρία της αργίας της εορτής του Σταυρού, θα γίνει μια συνάντηση στο χώρο του κοινωνικού φαρμακείου. Θεωρούμε απαραίτητη την παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων συναδέλφων. Σκοπός της συνάντησης θα είναι:

1ον Να καθοριστεί ένα πρόγραμμα από όσους συναδέλφους το επιθυμούν για συμμετοχή στη λειτουργία του κοινωνικού φαρμακείου. Συγκεκριμένα ζητάμε από τους συναδέλφους κυρίως της Καλαμάτας, μια παρουσία για 2 περίπου ώρες μια Τέταρτη κάθε περίπου 2-3 μήνες. Η συμμετοχή αυτή είναι προαιρετική και καθαρά εθελοντική, θεωρούμε όμως απαραίτητο στη σημερινή εποχή που ο κλάδος μας βάλλεται να τονίσουμε μέσω αυτής της πρωτοβουλίας τον κοινωνικό ρόλο του φαρμακοποιού. Όποιος δεν επιθυμεί να συμμετέχει σε αυτό το πρόγραμμα να το δηλώσει στο Σύλλογο. Ακόμα κι αν κάποιος δηλώσει ότι επιθυμεί να συμμετέχει, επειδή θα πρόκειται για ομάδες 3-4 συναδέλφων, δεν είναι απαραίτητο να παραβρίσκεται αν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος απουσίας.

2ον Αύριο επίσης για όσους δεν έχουν μέχρι τώρα συμμετοχή στη λειτουργία του κοινωνικού φαρμακείου θα γίνει μια ενημέρωση και μετά θα ακολουθήσει έλεγχος των φαρμάκων στα ράφια και ταξινόμηση.

3ον Φυσικά εννοείται ότι θα υπάρξει και ενημέρωση για την πορεία των εξελίξεων στον κλάδο ενόψει της Γενικής Συνέλευσης του Σαββάτου στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο.