Ο σύλλογος PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 27 Μάιος 2011 07:28

Αγαπητοί συνάδελφοι


Πραγματοποιώντας την υπόσχεση που σας δώσαμε για δημιουργία ιστοσελίδας, σας καλωσορίζω με χαρά στην ηλεκτρονική σελίδα του Συλλόγου μας
Ανοίγει έτσι ένας καινούργιος σύγχρονος και γρήγορος τρόπος ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ μας, που σταδιακά φιλοδοξούμε να αντικαταστήσει τον παλιό...με τα χιλιάδες χαρτιά(πλην των άλλων και για οικολογικούς λόγους).

http://treatacneforever.net

Μέσω της ιστοσελίδας θα προβάλλονται άμεσα:
~Όλες οι ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου του Π.Φ.Σ. και του Φ.Σ.Μ.
~Ανακοινώσεις του Ε.Ο.Φ.
~Ανακοινώσεις και εγκύκλια υπουργείων που μας αφορούν
~Διευκρινήσεις και ανακοινώσεις των ασφαλιστικών ταμείων σχετικά με τη συνταγογράφηση
~Ενημέρωση σε σχέση με τη πορεία των πληρωμών από τα ασφαλιστικά ταμεία

Η διεύθυνση της ιστοσελίδας θα γίνει γνωστή στους πολίτες οι οποίοι θα ενημερώνονται για τα εφημερεύοντα και διανυκτερέυοντα φαρμακεία του νομού Μεσσηνίας. Παράλληλα θα μπορούμε να απευθυνόμαστε στους ασφαλισμένους για οποιοδήποτε θέμα προκύπτει και αφορά της μεταξύ μας σχέσεις.

Διανύουμε την πιο δύσκολη περίοδο για τα επαγγελματικά συμφέροντα του κλάδου μας και ενδεχομένως δεν έχουμε δει τα χειρότερα. Έχουμε υποστεί τουλάχιστον 40% απώλεια στο εισόδημα μας και τεράστια μείωση των αποθεματικών μας λόγο των μεγάλων μειώσεων στις τιμές των φαρμάκων. Προφανής και εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν. Θεωρώ ότι θα πρέπει να συμμετέχουμε όλοι στις λειτουργίες του Συλλόγου μας και όλοι μαζί να προβληματιστούμε στη κατεύθυνση να βρεθούν λύσεις στα πρωτόγνωρα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Τελειώνοντας θα ήθελα να συγχαρώ τον γραμματέα του Συλλόγου Χρήστο Ποντίκη που χειρίστηκε με επιτυχία την υπόθεση της δημιουργίας της ιστοσελίδας.

 

Στέφανος Καμινιώτης