Ξεκινά το Σάββατο 6 Απριλίου το Hellas PHARM 2013 PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 04 Απρίλιος 2013 10:48

Το μεγαλύτερο φαρμακευτικό συνέδριο-έκθεση στην Αθήνα, το Hellas PHARM 2013, ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο 6 Απριλίου στο Helexpo Palace στο Μαρούσι. Το συνέδριο που διοργανώνουν για 14η χρονιά οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αττικής και Πειραιά, έχει ως κεντρικό μήνυμα «ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ: το σήμερα και η επόμενη μέρα», όπως αυτό προδιαγράφεται στην περίοδο της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης και των συνεχών αλλαγών στη φαρμακευτική περίθαλψη.

Το συνέδριο θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου, στις 10:30, όταν και θα πραγματοποιηθεί στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Γενόσημα φάρμακα: ασφάλεια και χορήγηση», με συντονιστή τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής κ. Κωνσταντίνο Λουράντο. Εισηγητές θα είναι οι κ.κ.

  • Γιάννης Τούντας, πρόεδρος Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ)
  • Κωνσταντίνος Δεμέτζος, καθηγητής Φαρμακευτικής Νανο-Τεχνολογίας, διευθυντής του Εργαστηρίου Φαρμακευτικής Τεχνολογίας του ΕΚΠΑ, πρόεδρος της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας (ΕΦΕ)
  • Βασίλειος Πενταφράγκας, εντεταλμένος σύμβουλος Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ)

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο κ. Θεόδωρος Κωλέτης,  αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ)

Ξεχωριστή στιγμή αποτελεί η παρουσία στο Hellas PHARM του κ. Victor Lino Mendonca, Head of Pharmaceutical Policy and Health Economicsν της EGA - European Generic Medicines Association, ο οποίος και θα μιλήσει για «Τα οφέλη της αντικατάστασης γενοσήμων για ασθενείς και συστήματα υγείας. Μια ευρωπαϊκή προοπτική», το Σάββατο στις 13:30.

Σε ό,τι αφορά στο υπόλοιπο πρόγραμμα του συνεδρίου, οι σύνεδροι-φαρμακοποιοί θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις πάνω σε θέματα τόσο επιστημονικού όσο και επαγγελματικού ενδιαφέροντος.

Παράλληλα με το συνεδριακό μέρος θα λειτουργήσει και έκθεση φαρμακευτικών προϊόντων, καλλυντικών και υπηρεσιών φαρμακείου στην οποία συμμετέχουν 96 εταιρείες της φαρμακευτικής αγοράς.

 

Μεγάλος χορηγός του συνεδρίου είναι η SUPERFOODS.

Χορηγοί επικοινωνίας: ygeia360.gr και pharmacorner.gr

πατήστε εδώ για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Hellas PHARM